Esküvőfilm készítési technikák

#mostkezdodikazeskuvofilm

Második rész

Hitvallásunk, hogy olyan filmeket forgassunk, amiben egyszer sem kell beletekerni. Sőt akkor vagyunk igazán elégedettek, ha azt halljuk vissza, hogy túl gyorsan véget ért a film.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mára szép számban elérhetővé váltak azok a technikai eszközök, amivel művészi szintre emelhetjük a filmkészítést. Nem kell azon izgulnunk, hogy remegni fog a kép, vagy, hogy a hang nem lesz kristálytiszta. Nálunk általános alapvetés a megfelelő technika alkalmazása így maximálisan a  stílusra és a tematikára tudunk koncentrálni.

Tipp: dobd fel az eksüvődet élő megszólalásokkal. 10-20 év múlva aranyat érnek majd ezek a mondatok. Keress fel minket ajánlatért a kapcsolat menüpont alatt.

Az egy dolog, hogy a filmkészítők szép képeket vesznek fel és eltöltenek 10-15 órákat a forgatáson, de semmit sem ér a felvett anyag, ha nincs meg a kellő szaktudás, művészi hajlam és eszközpark az utómunkára. Nálunk az utómunka pontosan olyan fontos, mint a forgatáson való profi részvétel. A vágósasztalnál faragunk ugyanis életreszóló élményt az ügyfeleinknek.

Tipp: Mi már a esküvő után 48 órával elküldünk Nektek egy kifejezetten Instagramra és Facebookra optimalizált vágatot, amit azonnal megoszthattok a rokonokkal, barátokkal, mindenkivel aki ott volt és aki nem volt jelen az esküvőn.

Jövünk hamarosan a harmadik résszel.

Addig is szép napot és jó esküvő tervezést!

HDA

0 válaszok

Tetszett a cikk? Írd meg nekünk a véleményed!

Mondd el amit gondolsz!
Számítunk a véleményedre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.