Esküvői filmkészítési technikák

#mostkezdodikazeskuvofilm

Első rész

Az utóbbi jó pár évben egyre menőbb esküvő filmek készülnek köszönhető a filmes technikai eszközök és kamera rendszerek elterjedésének. 15 éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy egy 2 fős (de akár 1 fő is) csapat igazi Hollywoodi filmet rakjon össze 2 kiváló kamerával és az azokat mozgató egyszerű de nagyszerű gimbalokkal, sliderekkel, egyéb steady rendszerekkel.

Garrett Brown és Sylvester Stallone a Rocky forgatásán (1978)

Egészen biztos, hogy Garrett Brown még álmában sem gondolta 1978-ban, amikor feltalálta a Steady Cam-et, hogy 40 évvel később apró 1 kézben elférő gimbalok átformálják majd az egész indie filmkészítés piacot.

Ezeknek a rendszereknek köszönhetően egyre több esküvői film tartalmaz igazi sztorit, dialógusokat és filmes beállításokat. Mi is nagy hangsúlyt fektetünk a mozis kinézetre és a megfelelő filmzenére. A film csak akkor tud hatásos lenni, ha a megfelelő zene a megfelelő helyen csendül fel.

Fotókből készült animáció

Jöjjön az első tipp.

Érdemes már az esküvő előtt elgondolkodni azon, hogy mi lesz az első dolog, amit a vendégek meglátnak majd az esküvőn. Miért ne várhatná őket egy óriási kivetítő vászon, ahol a jegyespár legjobb pillanatai pörögnek képes animáció formában. Ehhez nem kell mást tennetek, mint elkülditek nekünk jó előre a közösen, gondosan kiválogatott képeiteket és mi látványos fotó animációt készítünk belőle, rengeteg trükkel és effekttel és persze gyönyörű zenével.

Jövünk hamarosan a második résszel.

Addig is szép napot és jó tervezést!

HDA

0 válaszok

Tetszett a cikk? Írd meg nekünk a véleményed!

Mondd el amit gondolsz!
Számítunk a véleményedre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.