2019-es esküvő trendek

#mostkezdodikazeskuvofilm

1. Lila virágköltemények minden mennyiségben

2019-ben erősödni fog a lila virágsokrok és különböző virágköltemények használata az esküvőkön. Vegyétek figyelembe Ti is ezt a trendet. Véleményünk szerint elég pazarul néz ki és ami még ennél is fontosabb, hogy tucatnyi tematikához passzol.

2. Drone-os felvételek minden esküvőn

Légifelvételek készítésére eddig is nagy igény volt, de 2019-ben ez még nagyobb őrületté fogja kinőni magát. Nem lesz olyan esküvő, ahol ne repkednének a drone-ok. A kérdés csak az, hogy ki tudjátok e használni a drone-okban rejlő igazi erőt. Mi nagyon ügyelünk arra, hogy csak annyi légifelvételt használjunk, ammenyi az extra élmény megteremtéséhez szükséges a filmben.

3. Természet lágy öle az esküvőkön

Tovább folytatódik a természet kecses és természetes megjelenésének beköltöztetése az esküvőkre. Rusztikus és régiség jellegű motívumok egyre jobban kimennek a divatból. Helyette inkább a természet lágy ölét viszik be a termekbe a szervezők.

4. Kivetítő őrület

Részünkről nagyon támogatjuk ezt az új trendet, ami arról szól, hogy egy, vagy több projektor segítségével tökéletesen személyre szabható kinézetet adhatunk a nagy napnak. Ez leginkább sötétben, az esküvő estéjén kap teret, de akkor bombasztikus külsőt kölcsönöz a helynek.

5. Cserebere gúnya most a fiúknál a labda

Vigyázat koszorúslányok, most a fiúk jönnek a jobbnál jobb, őrültebbnél őrültebb ruhákkal. 2019-ben egyre több helyen fogjuk majd látni a srácok jó előre megbeszélt és egyeztetett ruha együtteseit. Egyre jobban el fog terjedni a színekben és fazonokban teljesen szerteágazó varázslatoknak.

6. Húzd ki a dugót és légy szabad

Egyre többször látjuk mi is az esküvőkön a mobil készülékek mellőzésére való igényt. Mi is mindig elmondjuk a ceremóniamesternek és a vőfélynek, hogy hívják fel a jelenlevők figyelmét arra, hogy profi stáb dolgozik az esemény dokumentálásán. Jobbára ez szokott is működni, azonban az instant megosztásra nagy a kereslet és a kínálat is.

7. Hercegnő koronák és fejdíszek

Harry és Meghan újra visszahozta a fejdíszek varázslatos korát. Egyre többen döntenek a fejdísz mellett és egészítik ki a ruhájukat vele, hogy teljes mértékben hercegnő státuszt kapjanak a nagy napon.

8. Kis tányérok minden mennyiségben

Egyre több vőlegény és menyasszony dönt a konyha felturbózásán olyan formában, hogy inkább többféle ételt szolgálnak fel, de kisebb tányéron. Igazi kistányéros kóstoló-menyországot álmodhatunk meg, ha ily módon szeretnénk kedveskedni a vendégeknek.

9. Színesebb színek

2019-ben előtérbe kerülnek az erősebb színek és mélyebb kompozíciók, felváltva ezzel a többynire rusztikus, pasztel színeket.

10. DIY étel csodák

Egyre több esküvőn szerveznek olyan ételsarkokat, ahol a vendégek saját maguknak csinálhatják meg az ínyenc falatokat. Legyen szó egy jó csoki fürdőről, vagy egy jó kis grill sarokról, mindig jó móka magunknak elkészíteni a falatokat.

0 válaszok

Tetszett a cikk? Írd meg nekünk a véleményed!

Mondd el amit gondolsz!
Számítunk a véleményedre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.